lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

Zo moeder, zo dochter

Een moeder-dochter relatie is één van de meest speciale relaties. Een verbinding die verder gaat dan wat we met woorden uit kunnen drukken.

Als moeder sta je centraal in het leven van jouw kind. Wanneer je kind wat ouder wordt, vinden we het als moeder vaak lastig om los te laten. Het onvermijdelijke! De nauwe fysieke verbinding van zoveel samen zijn, verandert dan in een veilige thuishaven. Een plek om naar terug te keren, geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde te vinden.

Een moeder-dochter band is dus speciaal. Daar weet Yasmin alles van. Naast dat zij eigenaresse is van dit mooie bedrijf, is zij namelijk ook moeder van haar vier jarige dochter Kiki.

Kiki is de stille, drijvende kracht achter haar harde werken. Zo kreeg Yasmin het idee om een moeder-dochter lijn te ontwerpen om deze bijzondere band te bezegelen met een mooi sieraad.

De sterke verbinding tussen moeder en dochter is er altijd. Ook wanneer je niet fysiek bij elkaar bent. Met deze armband ben je altijd een beetje samen. ‘Je hoeft maar aan mij te denken en ik ben bij je.’ De armband geeft hier een fysieke betekenis aan. Zo neem je je geliefde overal mee naar toe.

Kiki en Yasmin zijn samen enthousiast aan de slag gegaan. Kiki zocht de kleuren uit en vindt het geweldig om mee te mogen helpen. Zo is er ook een kinderarmband ontstaan en wie weet in de toekomst wel een kinderlijn. The sky is the limit! Om onze kinderen te leren over het najagen van dromen, kunnen we dit als ouders het beste voorleven. Zo hoopt Yasmin Kiki te kunnen leren dat je met hard werken alles kunt bereiken. En… wie weet staat Kiki ooit wel aan het roer van Lobibeads!

yasmin en kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!