lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting

Wat komt er kijken bij het ontwerpen van een nieuwe collectie?

Het heeft even mogen duren deze keer. Eigenlijk gaan er altijd wel dingen mis. Terwijl mis niet het goede woord is, we kunnen beter zeggen ‘anders dan verwacht’. Begin December vlogen we naar Turkije om een nieuwe collectie te ontwerpen. 13 december kwamen we terug en meestal maken ze in Turkije de samples nog af als wij al terug vliegen. Zo ook dit keer, maar helaas hadden ze geen tijd om van alle samples 3 stuks te maken. Dit doen we meestal zodat al onze vertegenwoordigers gelijk op pad kunnen. Goed, nu kwam er dus maar één van elk armbandje. En er moesten ook nog productfotos’, lookbookfoto’s van deze samples gemaakt worden. Maureen had een maand vakantie gepland naar Zuid-Afrika in Januari dus in die maand zou er weinig van de grond komen. Hoe konden we dat oplossen?

We moesten dus zorgen dat al het beeldmateriaal voor Januari af zou zijn. Dus snel de shoot plannen (foto’s zijn gemaakt door @beetjehome)! Er was uiteindelijk nog één laatste datum voor kerst. Toen werd Maureen ziek.. top timing! Bleek de hal waarin we gingen shooten ook ijskoud. Maar gelukkig hield ons model zich staande en waren de foto’s goed gelukt. Door het ziek zijn, de kerst, de koffers pakken waren de productfoto’s niet meer gelukt. Ook waren de foto’s van de shoot nog niet klaar dus we besloten ons erbij neer te leggen dat we gedaan hadden wat we konden (voor vertrek).

ontwerpen sieraden collectiesieradenmerk beginnen

Terug van weggeweest: 27 januari weer vol aan de bak met armbanden uitpakken, productfoto’s z.s.m. maken en bestellijsten in elkaar zetten. De foto’s van de shoot waren inmiddels ook klaar dus we konden ook het lookbook ontwerpen en bestellen. Alles ging redelijk goed, tot we erachter kwamen dat een aantal armbandjes er niet bij zaten, omdat we deze bij een nieuwe leverancier in Thailand besteld hadden. Wanneer kwamen deze ook alweer binnen? 4 februari. Oké, eigenlijk hadden we de nieuwe collectie 3 februari al online willen hebben. 1 weekje kunnen we het nog wel uitstellen. Zoveel hadden we het nog niet gecommuniceerd op social media. Paar dagen later kregen we een whatsapp berichtje; door het coronavirus waren er problemen met de productie en het versturen van pakketten naar Nederland. %*#$@(($$, Wat ons gelijk te binnen schiet is: hoelang gaat dit duren? waarom hebben we hier niet aan gedacht? Niemand die ons dat kon vertellen natuurlijk. Tot vandaag zijn ze nog niet binnen, maar we kregen vanochtend gelukkig het bericht dat ze morgen verstuurd worden! En dus gooien we nu de nieuwe collectie online!

We zijn heel benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden. We lezen het graag terug in een reactie onder deze post. 

Onze favorieten uit de nieuwe collectie:
Lobibeads nieuwe collectie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!