Privacybeleid

Lobibeads respecteert de privacy rechten van haar online klanten en herkent het belang van het beschermen van de informatie welke over hen verzameld zijn. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Lobibeads gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
1. Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en jou van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
2. Om het winkelen bij Lobibeads zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan jouw wensen voldoen.
3. Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer prijs op stelt, kun je je afmelden via de link onderaan elke mailing.
4. Als je bij Lobibeads een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een Secure Server. In jouw account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
5. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

* Lobibeads verkoopt uw gegevens niet
Lobibeads zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > 7 jaar > Belasting controle
Adres > 7 jaar > Belasting controle
Surf gegevens > enkele maanden > Retargeting

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@lobibeads.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Lobibeads gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je eigen browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Lobibeads geen cookies ontvangt.

Indien je vragen mocht hebben over het Privacy Beleid van Lobibeads, stuur een e-mail sturen naar info@lobibeads.com. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. Jij hebt nadrukkelijk het recht op correctie van je eigen gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

SSL certificaat

Wij maken gebruik van een Secure Socket Layer (SSL) op onze webshop. Dit wil zeggen dat er een beveiligde laag wordt gecreëerd tussen de browser en de webserver. Op deze manier worden login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt.

Woocommerce
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WordPress door het internet marketing bureau Inventus Online. Persoonsgegevens die je voor het aanschaffen van een product of dienst via onze website aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partijen gedeeld.

Webhosting
Onze website staat bij Antagonist geregistreerd. Antagonist heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van je persoonsgegevens te voorkomen.

Inventus
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Nieuwsbrieven
Wij versturen 1 á 2 keer per maand een nieuwsbrief naar klanten die op de hoogte gehouden willen worden van events, kortingscodes, nieuwe inspiratiebeelden of andere acties. Als je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen dan kun je je heel eenvoudig afmelden.

Betalen
Voor alle betalingen (met Afterpay als uitzondering) maken wij gebruik van het platform Mollie. Mollie verwerkt je naam, je adres en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen.

Voor achteraf betalingen maken wij gebruik van AfterPay. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via de mail ontvangt om je bestelling te betalen.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Verzenden
Als je een bestelling hebt geplaatst is het onze taak jouw pakket z.s.m. bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Sendcloud voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij je naam, adres en woonplaats met Sendcloud delen. Sendcloud gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat Sendcloud onderaannemers inschakelt, stelt Sendcloud je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Cookies door derden
– Google Analytics
Analytische cookie die websitebezoek meet op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd, ip, devices en conversie (geen naam en adres)
– Google adwords
Het meten van aankoopgedrag naar aanleiding van het weergeven/klikken/kopen via google advertenties en google shopping
– Facebook pixel
Het meten van je aankoopgedrag door advertenties via facebook en instagram, het retargeten via advertenties op facebook en instagram op basis van eerder webshop bezoek, eerdere aankopen of aanverwante doelgroep/interessen. Tevens het retargeten middels advertenties via aanverwante sites van facebookberichten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Lobibeads en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@lobibeads.com.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via info@lobibeads.com

 

Ontvang direct 5% korting & mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.