lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

Op reis naar het Turkse kralen paradijs!

In mei 2022 reist Yasmin, eigenaresse van Lobibeads opnieuw af naar de Turkse Riviera voor de najaarscollectie. Met enige spanning, maar vooral met enthousiasme. De stad Izmir is waar de ontwerpen die Yasmin in Nederland voorbereid heeft écht tot leven komen. Samen met een team van lokale ontwerpers, wordt er deze dagen hard gewerkt.

Na een snel ontbijt met de meest heerlijke Turkse lekkernijen, begint de dag. Gewapend met Google translate op zak om zichzelf verstaanbaar te maken op naar het kantoor waar het allemaal gebeurt.

De ontwerpen die Yasmin gemaakt heeft, worden op kantoor uitgewerkt in een 3D programma. Nu kan het kralen feest beginnen! Er is een heuse snoepwinkel aan (Miyuki) kralen en kleuren en of dat nog niet genoeg is… is er ook nog de bazaar. Hier moet je geen keuzestress hebben. Iedere kraal wordt met zorg en liefde uitgekozen.

Onder het werken, wordt er goed voor de dames gezorgd. Het is er gezellig, de sfeer is gemoedelijk, er is thee en zelfgemaakte cake. Het is een fantastische groep vrouwen die op een eerlijke manier, met zoveel liefde werkt aan de exclusieve handgemaakte armbanden van Lobibeads.

Eenmaal in het hotel terug gekomen is neerploffen op de bank en niets doen er niet bij, maar van wat werkdruk is Yasmin niet vies. Avondenlang worden er setjes gemaakt en worden de laatste puntjes op de i gezet. Yasmin wil kwaliteit leveren.

Na deze drukke dagen, maar weer een fantastische ervaring rijker, reist Yasmin terug naar Nederland. De olijven worden ingeruild voor de ouderwetse boterham met pindakaas. In Nederland werkt Yasmin verder aan de voorbereidingen voor het lanceren van de nieuwe collectie.

Haar hart maakt een sprongetje als de eerste samples binnen komen. Het was letterlijk en figuurlijk een hele reis. Achter deze sieraden zitten echte mensen met echte verhalen.

Wanneer je de sieraden van Lobibeads ziet, krijg je toch spontaan dat vakantie gevoel? De Turkse zon, blote voetjes in het zand opgefleurd met de meest mooie en kleurrijke kralen en stenen. Ik in ieder geval wel!


 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!