Heren Armbandjes

 • Armband heren grijs zilver

  12.47
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215345" variation_id="0"]
 • Armband heren zwarte kraal

  12.47
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215344" variation_id="0"]
 • Armband heren zwart grijs

  12.47
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215332" variation_id="0"]
 • Touw heren armbandje grijs

  9.97
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215330" variation_id="0"]
 • Touw heren armbandje zwart

  9.97
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215329" variation_id="0"]
 • Touw heren armbandje groen

  9.97
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="215326" variation_id="0"]

HEREN ARMBANDEN | WAT MAAKT ARMBANDJES VAN LOBIBEADS UNIEK?
Sinds 2015 zijn wij begonnen met leuke armbandjes maken waaronder ook gouden armbandjes dames. Wij zijn ooit begonnen met rijgen van de armbandjes zelf. Via Facebook verkocht ze haar zelfgemaakte armbanden en ineens kreeg ze een aanvraag van een winkel. Al snel besefte ze dat die aantallen veel te veel voor haar alleen waren. Toen ze in het buitenland zat voor vrijwilligerswerk heeft ze een fabriek gevonden om haar armbandjes te produceren. Sindsdien is het hard gegaan en verkopen we nu onze armbanden in verschillende winkels en via onze eigen webshop! Wij zijn gespecialiseerd in armbandjes gemaakt van touw en kralen. We gebruiken voornamelijk miyuki kralen voor onze armbanden. Miyuki is het merk kralen met de beste kwaliteit voor kleine kraaltjes. Maar je vindt bij ons ook dunne gouden armbandjes, fijne gouden armbandjes of gewoon een simpele gouden armband!

DOOR WIE WORDEN DE GOUDEN ARMBANDJES DAMES GEMAAKT?
De gouden armbandjes zijn allemaal met de hand gemaakt door vrouwen in Turkije. Ieder halfjaar ontwerpt Yasmin in Turkije een nieuwe collectie. Alle armbanden worden op een eerlijke manier geproduceerd tegen de beste kwaliteit. Omdat de gouden armbanden handgemaakt zijn, komt het wel eens voor dat een sluiting niet helemaal goed dicht gebrand is of dat er een knoopje niet goed zit. Hierom geven wij altijd 6 maanden garantie op onze armbanden. Wij streven naar een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs! De meeste armbanden worden met de hand geregen. Dit is een tijdrovende klus en maakt sommige armbandjes wat kostbaarder.

ARMBANDJES VOOR HEREN CADEAU DOEN?
Wil je armbandjes die niet iedereen draagt, omdat ze nou eenmaal niet in de grote ketens verkrijgbaar zijn? Dan kies je voor een gouden armband dames van Lobibeads. Deze leuke armbandjes zijn op de juiste manier geproduceerd en hebben een scherpe prijs.
Je kunt ze, door de betaalbare prijs, ook goed cadeau doen aan een vriendin! We hebben veel simpele ontwerpen zoals dit dunne armbandje en deze schakelarmband goud. Deze vallen vrijwel altijd in de smaak. Of dit armbandje met de tekst “love you long time”. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan is een giftcard een goed idee!

GOUDEN ARMBAND SALE
We hebben ook een groot assortiment armbandjes in de sale! We verkopen bijvoorbeeld verschillende armbanden setjes! Wij hebben 3 leuke armbandjes voor jou bij elkaar gezocht, zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen. Ideaal om direct cadeau te doen aan je zus of moeder! Ben je benieuwd naar onze goedkope armbandjes? Kijk dan eens hier!

LEUKE HEREN ARMBANDJES ONLINE BESTELLEN?
Wil je bij Lobibeads bestellen? Geniet van de oordelen als je bij ons online besteld:

• Bestel je bij ons voor 15:00? Dan versturen we jouw pakketje dezelfde dag nog.
• 6 maanden garantie op jouw sieraden
• We kunnen jouw pakketje gratis als sieraden cadeau versturen
•  Onze klanten waarderen ons met een 9.5. Bekijk onze reviews.

 • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
 • Gratis verzending
 • 6 maanden garantie
 • Gratis suede zakje of luxe doosje