lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

Garantie en Verzorging

Wij geven op al onze sieraden 6 maanden garantie. Wel raden wij aan om onderstaande informatie over het materiaal van onze sieraden goed door te nemen. Op verkleuring d.m.v. onjuiste verzorging geven wij geen garantie.

Wat allereerst goed is om te vertellen, onze armbanden zijn gemaakt van glaskralen en brass (samenstelling van koper en zink) onderdelen zoals kleine hangers. En onze kettinkjes, ringen en oorbellen zijn allemaal gemaakt van 100% sterling zilver. De goudkleurige items zijn allemaal verguld d.m.v. microplating. We gebruiken 2,10 micron voor oorbellen en ringen. En 0,80 voor kettinkjes en armbanden. Weet je niet zo goed wat deze termen nou precies betekenen? Dan is het goed om deze blog even door te lezen!

Onze armbandjes kun je het beste altijd af doen. Gelukkig gaan ze ook heel snel af en om door de makkelijke sluiting. Alle sterling zilveren sieraden kun je beter af doen als je gaat schoonmaken, zwemmen (chloor en zeewater) en wanneer je parfum of andere lotion op doet.

Zilver kun je schoonmaken met een zilverpoetsdoek en alle gouden items met een katoenen doek. Wil je meer do’s en dont’s lezen m.b.t. het schoonmaken van sieraden? Wij hebben ze hier voor je samengevat!

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!