lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

Een reis om nooit te vergeten!

Bonaire, wat was je prachtig!

Afgelopen januari heeft Yasmin weer een prachtige reis gemaakt voor haar bedrijf Lobibeads. Dit keer naar het prachtige eiland Bonaire.

Voor haar was het de eerste keer dat zij zo´n verre reis alleen maakte. Best een beetje spannend! Gelukkig werd Yasmin op het eiland goed opgevangen door Yvette van Wolterinck, de fotografe voor deze dagen. Eenmaal aangekomen werd Yasmin naar het prachtige ‘Chogogo beach resort Bonaire’ gebracht. Een aanrader wanneer je nog eens naar Bonaire gaat!

Opslag verliefd was Yasmin. De prachtige natuur, de rust en vooral de vriendelijke mensen.

Maandagmorgen ging de wekker al vroeg, ´shooting time´! Op naar een prachtig stukje strand omringt door hoge rotsen. Door het heldere ochtendlicht kwamen de kleuren van de armbanden prachtig tot hun recht. De shoot ging super en Yasmin kijkt tevreden terug op de eerste dag. Tijd voor wat verkoeling bij het zwembad.

De tweede morgen reisde zij af naar de andere kant van het eiland voor een shoot bij Jibe city, een fantastisch surf resort met helder blauw water. Ook deze shoot ging vlot en je kunt je natuurlijk wel voorstellen hoe gaaf deze foto´s zijn geworden op zo´n toplocatie.

Na gedane arbeid… is het tijd voor een wijntje en genieten van de zon. Of toch niet helemaal? Yasmin voelt zich onrustig, ze mist haar dochter. De uren dat ze alleen is, voelt ze zich eenzaam. Hierdoor blijft ze in haar hoofd malen in plaats van te genieten van de tijd die ze voor zichzelf heeft op dit prachtige eiland. Een goed gesprek met het thuisfront helpt. De woorden van haar vriend Hugo trekken haar hieruit en hij kan haar ervan overtuigen dat ze toch écht moet gaan genieten.

Terugkijkend op een prachtige reis, gaat Yasmin niet alleen naar huis met prachtige foto´s, maar ook met leerzame lessen. Want wat kan ze trots zijn! Yasmin weet nu dat ze helemaal op zichzelf kan vertrouwen en bouwen. Ze heeft de tijd gehad om zowel privé als zakelijk eens goed na te denken over wat ze nu precies wil. Waar word ik gelukkig van? Welke kant wil ik op? Yasmin raadt het iedereen aan. Combineer zo’n zakentrip met een dosis me- time en je komt terug met een frisse blik. Weer even terug naar haar eigen basis, geeft haar de ruimte voor nieuwe creatieve processen en die kan ze maar al te goed gebruiken voor Lobibeads.

De zomer collectie staat inmiddels online en Yasmin is trots! Ze is dan ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

De tweede shoot locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!