Ear cuff kopen

 • Ear cuff gedraaid

  8.36
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="211624" variation_id="0"]
 • Dubbele earcuff goud

  8.36
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="213235" variation_id="0"]
 • Dubbele earcuff zilver

  9.95
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="213248" variation_id="0"]
 • Earcuff goud

  9.95
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="213251" variation_id="0"]
 • Earcuff zilver

  8.36
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="213250" variation_id="0"]
 • Spiraal zilveren earcuff

  11.95
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="213255" variation_id="0"]
 • Zilveren earcuff

  8.36
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="211804" variation_id="0"]
 • Ear Cuff goud

  8.36
  Toevoegen
  [ti_wishlists_addtowishlist product_id="208378" variation_id="0"]

Ear cuff kopen

Ear cuff kopen? Bij Lobibeads ben je aan het juiste adres. Bekijk onze ear cuffs in onze webshop. Koop je een ear cuff bij Lobibeads? Dan ontvang je een garantietermijn van 6 maanden!

Wat is een ear cuff?

Een ear cuff is een oorbel die je in het midden van je oor kunt hangen, zonder dat je daar een gaatje voor nodig hebt. Je klemt de ear cuff als het ware om de buitenste rand van je oorschelp heen! Wil je liever geen gaatje laten schieten? Dan is dit de oplossing! Je kunt de ear cuff kleiner/groter maken door hem iets te verbuigen. Hierdoor passen onze ear cuffs om alle oren en vallen ze er niet af! Onze favoriet is deze earcuff goud of deze earcuff zilver. Ear cuff kopen doe je gemakkelijk & snel bij ons online!

Moet je een gaatje hebben voor een ear cuff?

Nee, voor een ear cuff heb je geen gaatje nodig! Je klemt een ear cuff om je oor heen. Bekijk bij deze ear cuff oorbellen hoe wij dit gedaan hebben!

Hoe combineer je een ear cuff?

Een ear cuff voeg je eigenlijk altijd als laatste toe aan je earparty. Wij adviseren om te beginnen met een oorbel voor je eerste gaatje. Dit kunnen bijvoorbeeld gouden hoops zijn. Wij houden ervan om van groot naar klein te werken. Dit zorgt voor rust, ondanks de hoeveelheid oorbellen die je in hebt! Voor je tweede gaatje kun je dan bijvoorbeeld kiezen voor wat kleine hoops met zwarte steentjes. Mocht je nog een derde gaatje hebben, dan doe je daar een stud oorbel in. En om je earparty helemaal af te maken voeg je dan je earcuff toe! Wil je een ear cuff kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Hoe blijft mijn earcuff mooi?

Het beste advies wat wij je kunnen geven is om iedere avond je oorbellen uit te doen. Dit is niet alleen voor je oorbellen het beste, maar ook voor je gaatjes. Hiermee krijgen ze even rust en kan eventuele viezigheid naar buiten. Hiermee voorkom je dus ook ontstekingen! De volgende ochtend spring je onder de douche zonder je oorbellen en je doet ze daarna pas in. De meeste oorbellen van ons kunnen wel tegen water, maar om ze zo lang mogelijk mooi te houden kun je ze het beste uit doen. Een andere reden waarom het goed is om je oorbellen ‘s nachts uit te doen is kans op verbuiging! Je draait misschien veel in je slaap en je oorbellen zijn dan erg kwetsbaar. Helemaal een earcuff die soms erg dun is. Daarnaast zit een earcuff niet in een gaatje dus je hebt kans dat je hem kwijtraakt! Dit zou zonde zijn toch? Weet je zo voldoende? Dan is het tijd om jouw favoriete ear cuff te kopen! Bekijk deze ear cuff zilver> of deze ear cuff goud>

Garantie op de ear cuff

Wij geven op al onze sieraden 6 maanden garantie. Wel raden wij aan om informatie over het materiaal van onze sieraden goed door te nemen.

Leuke ear cuff online bestellen?

 • Bestel je bij ons jouw goedkope ear cuff voor 15:00? Dan versturen wij jouw pakketje dezelfde dag nog.
 • Bij ons heb je altijd 6 maanden garantie op je sieraden.
 • We kunnen jouw bestelling gratis als sieraden cadeau versturen.
 • Onze klanten waarderen ons met een 9.5. Bekijk onze reviews.

Bekijk hier alle oorbellen >

 • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
 • Gratis verzending
 • 6 maanden garantie
 • Gratis suede zakje of luxe doosje