lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

De hobbelige weg van het ondernemerschap

Voor Yasmin, eigenaresse van Lobibeads was het hebben van een eigen onderneming altijd al een droom. De onafhankelijkheid en vrijheid lonkte naar haar. Het ondernemerschap kent vele voordelen. Het indelen van je eigen tijd, je eigen keuzes maken en iets opzetten waar je zelf helemaal achter staat. Yasmin vindt het nog steeds ontzettend gaaf om te zien hoe haar bedrijf groeit op haar eigen motor. Ook leerde zij door het ondernemerschap hoe sterk zij is als persoon. Zij is het fundament van Lobibeads en dat fundament moet stevig zijn.

Naast dat het uitdagend en ontzettend leuk is, is het ook wel eens zwaar en eenzaam. Ondernemen is hard werken en helaas betekent dat ook dat er minder vrije tijd overblijft. Zo zou Yasmin wel wat meer tijd vrij willen maken voor haar vrienden en familie. Het functioneel indelen van tijd is dus nog wel eens een uitdaging. Zeker omdat Yasmin ook alleenstaande moeder is. Inmiddels heeft zij gelukkig een lieve vriend met twee bonus kids.

Een moeder zijn, een bonusmoeder, een partner, een dochter, een vriendin… Hoe houd je al die ballen hoog? Mede om deze reden vindt Yasmin het belangrijk dat haar bedrijf een verlengde is van wie zij is en waar zij voor staat. Een bedrijf waarin zij haar creativiteit kwijt kan. Sieraden met een eerlijk verhaal, échte mensen met échte verhalen. Yasmin verzamelt dan ook graag mensen om zich heen die haar inspireren. Deze inspiratie kan zij tenslotte ook gebruiken bij het ontwerpen van haar sieraden.

Ook gelooft Yasmin in de kracht van samen. De juiste intenties zijn voor haar belangrijk. Zij gelooft er dan ook in dat ondernemers elkaar naar een hoger plan kunnen tillen door met elkaar samen te werken.

Ondernemen is ontdekken, leren, groeien, vallen en opstaan. Daar komen wel eens slapeloze nachten bij kijken. Yasmin kiest er soms dan ook bewust voor om een dagje over te slaan. Even uitchecken! Netflix aan en verstand op nul, morgen ben ik er weer!

Zoals vele ondernemers kunnen beamen is het een weg met veel hobbels, maar uiteindelijk is het het allemaal waard. Het bouwen aan je eigen toekomst en die van je gezin. Een stukje van jou neerzetten in deze wereld.  Wanneer Yasmin vrouwen ziet met haar sieraden, maakt haar hart een sprongetje.

 

yasmin en kiki

Samen met dochtertje Kiki

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!