lobibeads whatsapp
Lookbook

Ontvang 10% korting

Mis geen acties of nieuwe sieraden collecties.

10% korting
  • Verlanglijst
  • 0 Winkelmand

Armbanden combineren – 10 x fijne inspiratie

Armbanden combineren lastig? Dat horen we wel eens van onze klanten. Vooral online kan het lastig zijn om te zien of armbandjes mooi te combineren zijn. Niets leuker dan ieder halfjaar je armbanden weer aan te vullen met een paar nieuwe! Zodat je weer nieuwe armbanden setjes kunt maken. Wil je dit jaar nog een paar nieuwe armbandjes aanschaffen? Wij hebben 10 x inspiratie setjes voor je gemaakt!

Blauwe armbanden combineren

Verfijnd armbandje met lila kralen 

Voor alle vrouwen die van blauw houden is dit een mooie combinatie. Naast de kleuren staan ook de verschillende kralen goed bij elkaar.

Fijne armbandjes combineren

Dun gouden armbandje

Vind je dunne, verfijnde armbanden mooi? Dan is dit setje perfect! Het zijn 3 dunne armbandjes die heel mooi bij elkaar staan. En dankzij de neutrale kleuren zijn ze ook heel makkelijk met andere armbanden te combineren!

Zomerse armbandjes combineren

Armband dames kralen

Deze 3 armbanden samen vormen echt een zomers, vrolijk setje! Minder geschikt in de winter, maar erg leuk om met zonnig weer te dragen. Het middelste armbandje staat bijvoorbeeld ook heel mooi bij de blauwe armbanden uit de eerste set!

Gouden armbanden combinatie

Fijne armbandjes 

Liever een armbanden combinatie met minder kleur? Kies dan voor dit soort armbandjes! Staan ook erg mooi bij elkaar. Wil je een dag wel wat kleur dragen? Dan kan je ook heel makkelijk een gekleurd armbandje toevoegen.

Zilveren armbanden combineren

 Basic zilver armbandje  Bruin met zilver gewoven miyuki armbandje  Basic armband met zilver

Goud wordt steeds populairder, maar natuurlijk hebben we ook nog genoeg zilveren armbandjes die je mooi met elkaar kunt mix & matchen! Deze passen goed bij elkaar dankzij het neutrale kleurpalet.

Rosegouden armbandjes combineren

Het laatste setje wat we je nog graag willen laten zien zijn deze rosegouden armbanden. Wij laten in deze blog telkens combinaties van 3 armbandjes zien, maar je kunt natuurlijk ook 2 armbandjes samen dragen. Of 1 armbandje naast je horloge!

 

Wil je ons advies bij het uitkiezen van een setje?

Je kunt ons via whatsapp een berichtje sturen met je vraag! Door rechtsonderin op het groene telefoontje te klikken, kom je direct in een whatsapp gesprek met ons. Heb je 1 armbandje op het oog? En wil je graag van ons advies welke andere armbanden erbij zouden passen. Dan laten we je graag wat opties zien en hopen de keuze makkelijker te maken!

Shop hier al onze armbandjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling!